SON DAKİKA

15 Temmuz'u maket, dergi ve yapboz ile anlattılar

15 Temmuz'u maket, dergi ve yapboz ile anlattılar 04 Aralık, 2016 10:46 Güncelleme: 04 Aralık, 2016 10:46 15 Temmuz'u maket, dergi ve yapboz ile anlattılar

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Meslek Yüksekokulu (EMO) Grafik Tasarımı bölümü öğrencileri, hazırladıkları 'Milli Birlik ve Beraberlik' projesiyle 15 Temmuz Darbe girişimini  farklı şekilde sergiledi. Maket, klip, ve yap boz çalışmasını sergileyen öğrencilerin çalışması büyük beğeni topladı. 

Ereğli Meslek Yüksekokulu Grafik tasarım bölümünde öğrenim gören yaklaşık 60 öğrenci, 'Milli Birlik ve Beraberlik' projesi kapsamında 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe gecesi ve sonrasında yaşananları kendileri tarafından hazırladıkları maket, dergi, rozet, yap boz ve slayt gösteri ile sergiledi. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Osman Zeki Oral sergi salonunda açılan sergi büyük ilgi gördü. Sergi ile ilgili olarak açıklamada bulunan öğrenciler, yapılan çalışmaların her karesinde kendi emekleri olduğunu, milletin birlik ve beraberliğini anlatmak amacıyla maket, Türkiye haritasını 15 Temmuz gecesi halkın sokaklara indiği fotoğrafların yer aldığı yapboz, 15 Temmuz gecesini ve ülkesi için şehit olan Ömer Halis Demir'i anlatan dergi ile fotoğrafların yer aldığı rozetler hazırladıklarını ve Milli Birlik ve Beraberliği anlattıklarını söylediler. 

Yorum Ekle