SON DAKİKA

3 görevi bir arada sürdürüyor

3 görevi bir arada sürdürüyor 31 Ağustos, 2016 07:16 Güncelleme: 31 Ağustos, 2016 07:16 3 görevi bir arada sürdürüyor

Erdemir Yönetim Kurulu üyesi H.Abdullah Kaya, Maliye Bakanlığı Müsteşarlığı’ndan sonra 3.ncü görev olarak YÖK üyeliğine seçildi. 

Erdemir’in  Mayıs ayı sonunda yapılan Hissedarlar Olağan  Genel Kurulu’nda Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nı temsilen Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Bütçe ve Mali Kontrol Genel  Müdürü  H. Abdullah Kaya Temmuz ayı başında  Maliye Bakanlığı Müsteşarlığına atanmasının ardından bu kez de Cumhurbaşkanı tarafından YÖK üyeliğine seçildi. 

Maliye Bakanlığı’nda  Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü olarak görev yapan H.Abdullah Kaya, Erdemir yönetiminde Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın yerine getirildi. İki görevi birlikte sürdüren H.Abdullah Kaya, Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğü’nden Maliye Bakanlığı Müsteşarlığı’na atandı.  Bu görevi sürdürürken de bu kez 3.ncü bir görev daha üstlendi. YÖK üyesi  Seyit Ahmet Baş’ın istifası üzerine Cumhurbaşkanı tarafından Yüksek Öğretim Kurulu üyeliğine seçilerek atandı. Atama kararnamesi Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

 

 

Yorum Ekle