SON DAKİKA

AK Ocak üyeleri Siirt’te teröre karşı nöbet tuttu

Kdz. Ereğli AK Ocaklar Derneği Başkanı Celal Yıldız ile beraberindeki yöneticiler Siirt’e giderek burada teröre karşı nöbet tuttu. 29 Ağustos, 2016 17:45 Güncelleme: 29 Ağustos, 2016 17:45 AK Ocak üyeleri Siirt’te teröre karşı nöbet tuttu

AK Ocak üyeleri Siirt’te teröre karşı nöbet tuttu Kdz. Ereğli AK Ocaklar Derneği Başkanı Celal Yıldız ile beraberindeki yöneticiler Siirt’e giderek burada teröre karşı nöbet tuttu.

 Ereğli'de faaliyet gösteren AK Ocaklar Derneği yönetici ve üyeleri son zamanlarda artan terör olaylarına tepki göstermek ve burada nöbet tutmak için Siirt’e gitti.

Siirt’te AK Ocaklar Derneği İl Başkanı Özgür Öztürk tarafından karşılanan yaklaşık 50 kişilik grup burada sabaha kadar nöbet tuttu. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Engelliler Komisyonu Başkanı Erol Acar’ın katıldığı nöbet sırasında şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar yapıldı. AK Ocaklar Derneği Siirt İl Başkanı Özgür Öztürk, Kdz. Ereğli’den gelen heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkür etti.

Öztürk konuşmasında “Saygı değer misafirlerimiz öncelikle Siirt şehrimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bizim için çok onurlu bir gecedir. Bunu bize yaşattığınız için çok teşekkür ederim” dedi. Ak Ocaklar Derneği Kdz Ereğli Şube Başkanı Celal Yıldız ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Değerli il başkanım ve hazurun biz öncelikle Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden sevgi ve selamlar getirdik. Yola çıktığımızda şunları söylediler; tüm Kdz. Ereğli olarak 170 bin nüfusuyla birlikte Siirtlilerin yanında omuz omuza, gönül gönüle okuduklarını söylediler.

Bu niyetle geldik buraya. Evet, ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Terörün her türlüsünü kınıyor, lanetliyoruz, protesto ediyoruz. Açık ve net söylüyoruz biz milli iradesinin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Hiç kimse ve hiç bir güç ülkemizi bölemeyecektir. Sadece hainler yaptıklarıyla kalacak, her zaman bu ülke var olacaktır.”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Engelliler Komisyonu Başkanı Erol Acar’da konuşmasında “Batıdan doğuya kardeşlik köprüsü kapsamında Siirtli kardeşlerimiz ile teröre karşı nöbet tutmaya geldik. Terörü kınıyor ve lanetliyoruz. Ülkemizde dış güçlerin piyonu olan terör odakları milletimizin dik duruşu, birlik ve beraberliği sayesinde asla kirli emellerine ulaşamayacaktır” dedi. Siirt meydanında sabaha kadar nöbet tutan AK Ocaklar Siirt ve Kdz. Ereğli Derneği şubesi üyeleri şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup dua yaptı.

Yorum Ekle