SON DAKİKA

Alaplı Kaymakamlığına Saim Eskioğlu atandı

Alaplı Kaymakamlığına Saim Eskioğlu atandı 01 Aralık, 2016 07:50 Güncelleme: 01 Aralık, 2016 07:50 Alaplı Kaymakamlığına Saim Eskioğlu atandı

İçişleri Bakanlığı’nca Vali Yardımcıları ve Kaymakamların atama kararnamesi yayınlandı. Kararnameye göre Zonguldak Vali Yardımcılarından Ahmet Mailoğlu Kilis Vali Yardımcılığına, Sedat Yıldırım da Samandağ Kaymakamlığına atandılar. Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar Bigadiç Kaymakamlığına atanırken yerine Çanakkale Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu atandı. Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin de Karkamış Kaymakamlığına atandı.

Alaplı’ya atanan Kaymakam Eskioğlu,1955 yılında Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi'nde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul’da tamamladı. 1977’de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, İçişleri Bakanlığı'nın açtığı sınavı kazanarak 1978’de Kaymakamlık stajını Trabzon’da yaptı. Gülnar, Dicle, Besni, Emet, Hayrabolu, Elmalı, Saray ve Gerede İlçeleri'nde Kaymakamlık yaptı. Emet Kaymakamlığı yaptığı sırada İçişleri Bakanlığı tarafından bir yıllığına eğitim ve incelemelerde bulunmak üzere ABD’ye gönderildi. 1997 yılında İstanbul Vali Yardımcılığı'ndan sonra Gönen ve Soma Kaymakamlığı yaptı.. Bu ilçedeki görevinden istifaen ayrıldı. 2009 yılında yeniden mesleğe döndü. Yalova Vali Yardımcılığının ardından Çanakkale Vali Yardımcılığına atandı. İngilizce bilen Eskioğlu, evli ve iki çocuk babası..Türkiye Boks Federasyonu üyesi.

Öte yandan Alaplı eski Kaymakamı ve Torbalı Kaymakamı Aydın Memük İzmir Vali Yardımcılığına atandı.

Yorum Ekle