SON DAKİKA

Başkan Akdemir asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, altyapı çalışmaları tamamlanan güzergâhlarda sıcak asfalt çalışmaları başladı. 26 Ekim, 2016 17:53 Güncelleme: 26 Ekim, 2016 17:53 Başkan Akdemir asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

    Yayla Mahallesi Kapuz Caddesi’nde başlayan çalışmalar, bugünde ilerlemeye devam etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; asfalt çalışmalarının ihtiyacı olan diğer mevkilerde de devam edeceğini ifade etti.

  Özellikle mahallelerde bozuk olan yolların düzeltileceğini, en önemlisi havaların iyi gitmesi ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarının daha yoğun sürdürüldüğünü belirten Başkan Akdemir; “Havaların güzel gitmesi ile birlikte asfalt çalışmalarımız da başarılı geçiyor. Plan programımızı yaptık. Doğalgazın bitmiş olduğu yerlerde parke çalışmalarımız da devam ediyor. Vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum. Her mahalleye hizmet getirmeye çalışıyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı yerlerde sıcak asfalt çalışmalarımıza başladık. Ana güzergâhlar başta olmak üzere, diğer mahallelerde parke yol ve asfalt çalışmalarımız devam edecektir. Her şey Zonguldak halkı için. Hizmetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk’ten bilgi aldı. 

Yorum Ekle