SON DAKİKA

BJK Taraftarları Derneği 50 çocuğu sünnet ettirdi

BJK Taraftarları Derneği 50 çocuğu sünnet ettirdi 27 Ağustos, 2016 19:17 Güncelleme: 27 Ağustos, 2016 19:17 BJK Taraftarları Derneği 50 çocuğu sünnet ettirdi

Ereğli  Beşiktaş taraftarları derneği tarafından bu sene altıncısı düzenlenen 'Toplu Sünnet Şöleni' amfi tiyatro da gerçekleştirildi. 

Dernek binası önünde toplanan sünnet çocukları davul zurna eşliğinde Sünnet traktörüne binerek şehir turu attı. Sünnet etkinliğinin ikinci bölümü olan Amfi tiyatroya gelen çocukları anne baba ve yakınları karşıladı. Semazen gösterisinin ardından etkinliğin açılış konuşmasını Ereğli Beşiktaş Taraftarları derneği başkanı Tarkan Adik yaptı. Amaçlarının Ereğli halkına ve taraftarlarına değer katmak olduğunu kaydeden Adik "Kurulduğumuz 2009 yılında bu  yana sayısız etkinlik yapıp Ereğli'nize ve Beşiktaş'ımıza katkı yapmak için yönetim kurlumuz ile birlikte inanılmaz bir güç içerisinde çalışmaktayız. Bu katkıyı da en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Bugünde geleneksel hale getirdiğimiz ve altıncısını düzenlediğimiz sünnet şölenindeyiz. İnşallah bu sünnet şölenimiz bundan sonra da seneler boyu sürer gider. Burada erkekliğe ilk adımı atacak çocuklarımızı kutluyorum. İnşallah onların Mürvetlerini, vatana millete birer hayırlı evlat olduklarını görmek en büyük temennimizdir" dedi. 

BEŞİKTAŞ TARAFTARLAR DERNEĞİNE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da konuşmasında her sene 50 çocuğu sünnet ettirmenin kolay bir iş olmadığını söylediği konuşmasında "Öncelikle Dernek başkanımız Tarkan Adik'i tebrik ediyorum. Kurulduğu günden bu yana 2009 yılında kurulmuş. Yaklaşık 7 yılda 6. sünnet etkinliğini yapıyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Çünkü kolay bir etkinlik değil. Elliye yakın çocuğun sünneti ve her yıl yapılıyor. Beşiktaş spor kulübü sportif faaliyetlerinin yanı sıra bir de sosyal sorumluluk projesi adı altında yarının büyükleri dediğimiz çocuklarımızın sünnetlerini kapsayan sosyal sorumluluk projesi yapıyor. Kendilerine sonsuz kere teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım" dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve Beşiktaş taraftarları derneği başkanı Tarkan Adik sünnet pastasını kesti. Etkinliğe katılan protokol tarafından çocuklara hediyelerinin dağıtılmasının ardından program sona erdi. 

Programa Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli ilçe Başkanı Sertan Ocakçı ve partililer, Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Fenerbahçe Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Özbek, Trabzon taraftarları Derneği Başkanı Sadık Mercan, Galatasaray taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk, takım taraftarları dernek yöneticileri ve üyeleri ile birlikte aileler ve yakınları katıldı.

Yorum Ekle