SON DAKİKA

Çatıyı uçuran fırtına binayı boşalttırdı

Çatıyı uçuran fırtına binayı boşalttırdı 03 Aralık, 2016 09:09 Güncelleme: 03 Aralık, 2016 09:09 Çatıyı uçuran fırtına binayı boşalttırdı

Ereğli’de şiddetli fırtına ve sağanak yağmur İbrahim Süheyla İzmirlioğlu Fen lisesi binasının ile öğrencilerin kaldığı pansiyon binasının çatısını uçurdu. Pansiyonda kalan 22 kız ve 16 erkek öğrenciler tedbir amaçlı olarak otobüsler öğretmen evine gönderildi. 

Ereğli' de akşam saatlerinde etkisini artıran sağanak yağmur ve şiddetli fırtına İbrahim Süheyla İzmirlioğlu Fen lisesi binası ile öğrencilerin kaldığı pansiyon binasının çatısını uçurdu. Çatıdan sac kopan parçaları, ağaçlar ısı yalıtım malzemeleri okulun bahçesine dağıldı. Gürültüyle korkan öğrenciler pansiyon binasının girişinde toplandı. Okul idaresi okulun çevresinde inceleme yaparken, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, İlçe Milli Eğitim müdürü Numan Korkmaz ile birlikte okula gelerek okul idare görevlilerinden bilgi aldı. 

Pansiyon binası boşaltılırken, pansiyonda kalan öğrenciler tedbir amaçlı olarak otobüsle Öğretmen evine gönderildi. İl Milli eğitim Müdürlüğünden gelecek olan müfettişlerin yapacağı incelemenin ardından öğrencilerin binaya nakil edilip edilmeyeceğinin kararının verileceği, okulda devam eden kursların inceleme sonuna kadar ertelenmesine karar verildiği öğrenildi. 

Yorumlar
m
murat sucu7 yıl önce

devletten alınan ihalelerle,devletin dolayısı ile vatandaşın parasının nasıl hortumlandığının resmidir.Can kaybı olmaması en büyük teselli,geçmiş olsun.

Yorum Ekle