SON DAKİKA

Erdemir eski genel müdürü gözaltında

Eski Eski Genel Müdürü Gözaltında 02 Aralık, 2016 10:26 Güncelleme: 02 Aralık, 2016 10:26 Erdemir eski genel müdürü gözaltında
Ereğli'de Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) önceki dönem Genel Müdürü ve MESS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Oğuz N.Ö. Ankara' da göz altına alındı. 
 
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele büro amirliği ekipleri tarafından sürdürülen Fettullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında göz altı kararı çıkarılan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) önceki dönem Genel Müdürü ve MESS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Oğuz  N.Ö. göz altına alındı. Zonguldak'ta ki soruşturma dosyasında adı geçtiği öğrenilen Oğuz  N.Ö. yapılan çalışmada ikametinin İstanbul' da olduğu ancak buradaki ikametinde bulunamadığı, işi dolayısıyla gittiği Ankara' da göz altına alındığı öğrenildi. Oğuz  N.Ö. nün işlemlerinin tamamlanmasının ardından Zonguldak İl emniyet Müdürlüğüne getirileceği öğrenildi.
Yorum Ekle