SON DAKİKA

İki ayrı kaza, 11 araç, 3 yaralı

İki ayrı kaza, 11 araç, 3 yaralı 04 Aralık, 2016 09:34 Güncelleme: 04 Aralık, 2016 09:34 İki ayrı kaza, 11 araç, 3 yaralı

Ereğli'de Halk otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazadan dolayı duran trafikte ise ikinci kaza meydana geldi. Zincirleme kazada 9 araç birbirine girerken, bir kişi de yaralandı.

Kaza dün akşam saat 22,00 sularında Gülüç sahil bulvarı Anadolu otel önünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Anadolu otelden çıkış yapan Mehmet Naci Yalçınkaya'nın kullandığı 67 TS 060 plakalı otomobil ile Ereğli istikametinden Gülüç istikametine giden Ömer Yavuz'un kullandığı 67 M 8064 plakalı halk otobüsü çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Naci Yalçınkaya ile birlikte eşi Asuman Yalçınkaya yaralandı. Yaralıların yarımına koşan çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Yalçınkaya çiftine yaptıkları ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırdı.

KAZADAN DOLAYI 9 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Kazada yaralıların hastaneye gönderilmesinin ardından hasar gören otomobilin çekici ile alındığı sırada ikinci kaza meydana geldi. Kazayı gören bir sürücünün yavaşlamasıyla birlikte arkadan gelen araçlar duramayarak birbirine girdi. Meydana gelen zincirleme kazada 9 araç birbirine girerken araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazada yaralanan Recep Özcan, olay yerine çağırılan 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı.  

RAPOR TUTULURKEN KAVGA ÇIKTI

Yaşanan kaza ile ilgili olarak trafik ekiplerinin rapor hazırladığı sırada kazaya karışan sürücüler ve yakınları arasında tansiyon bir an da yükseldi. Birbirlerine saldırmaya çalışan tarafları çevredeki vatandaşlar ve polis engellemeye çalıştı. Her iki tarafın uzaklaştırılması ile kavga büyümeden sona erdi.  Kazada hareketten muaf olan araçlar çekici ile olay yerinden kaldırıldı. hazırlana rapor ve araçların kaldırılması ile trafik normale döndü.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Diğer yandan meydana gelen trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde otomobilin otelden çıkış yaptığı sırada halk otobüsünün çarpması ile birlikte yolda döndüğü, otomobil sürücüsünün yol ortasında kalan aracını kenara aldığı, bu sırada ikinci kazada 9 aracın birbirine girdiği görülüyor.

Polis kaza ile ilgili tahkikat başlattı.

Yorum Ekle