SON DAKİKA

İtfaiye haftası kapsamında Başkan Akdemir’e ziyaret

25 Eylül-1Ekim tarihleri arasında kutlanan (Yangından Korunma) İtfaiye Haftası kapsamında, Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdürü ve personeli Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. 26 Eylül, 2016 11:29 Güncelleme: 26 Eylül, 2016 11:29 İtfaiye haftası kapsamında Başkan Akdemir’e ziyaret

  Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdürü İsmail Sarıaydın ve itfaiye personeli Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret ederek, İtfaiye Teşkilatına vermiş olduğu destekten ötürü de kendisine teşekkür etti. Sarıaydın, konuşmasında görevlerin can ve mal kurtarmak olduğunu, itfaiyecilik temelinin özveri ve fedakârlığa dayandığını ifade etti.

  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “İtfaiye Teşkilatımız, gerçekten de 7/24 görevlerine hazır bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Teşkilatımızın işi çok zor ancak, bizim İtfaiye Teşkilatımız gerçekten de donanımlı personelden oluşuyor. Bu iş, gerçekten de büyük özveri gerektiren bir meslek. Personellimiz almış oldukları eğitim programları sayesinde de başarılı bir şekilde çalışıyorlar. Önceki gün bir eğitimimiz vardı ve o an gerçek bir ihbar sonucu teşkilatımızın ne kadar hızlı çıkış yaptığına denk geldik. Saniyelerle birlikte hareket ediyorlar ve bir an önce görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için canlarını ortaya koyuyorlar. Bu duygularla, tüm İtfaiye personelime çalışmalarında başarılar diliyor, İtfaiye Haftanızı kutluyorum.” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle