SON DAKİKA

İtfaiye’den ziyaretler..

İtfaiye’den ziyaretler.. 27 Eylül, 2016 13:51 Güncelleme: 27 Eylül, 2016 13:51 İtfaiye’den ziyaretler..

Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 302. yıldönümü ve İtfaiye Haftası kutlamaları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 302. Kuruluş yıl dönümü törenlerinin ardından kutlamalar kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş ve İtfaiye Müdürlüğü personeli, Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ü makamında ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu , İtfaiye Teşkilatının 302. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, ekibe çalışmalarında başarılar dilerken, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise İtfaiye teşkilatına her türlü desteği verdiklerini belirterek; “Araç, teçhizat ve olaylara müdahale yönünden Kdz.Ereğli Belediyesi İtfaiye Teşkilatımız bölgenin en güçlü ekibi arasında yer alıyor. Bundan sonrada İtfaiyemizin ihtiyaçları noktasında desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

‘KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ’

İtfaiye Müdürlüğü kutlama heyetinin ziyaretinde konuşan İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük de yangın, afet ve kazalarda İtfaiye Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yürüttüklerini belirterek; “İtfaiye teşkilatı zor ve meşakkatli bir görev yapıyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlama, yangın, afet ve kazalarda sürekli koordineli bir çalışma yürütüyoruz. İtfaiye Teşkilatının 302. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle