SON DAKİKA

Kızlar yarı finale yükseldi...

Kdz. Ereğli Belediyespor Yıldız Kız Futbol Takımı, 89 takımın katılımı ile başlayan Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonasında yarı finale yükseldi. 30 Ağustos, 2016 19:25 Güncelleme: 30 Ağustos, 2016 19:25 Kızlar yarı finale yükseldi...

Kdz. Ereğli Belediyespor  Yıldız Kız Futbol Takımı, 89 takımın katılımı ile başlayan Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonasında yarı finale yükseldi. Eflatun beyazlılar, İzmir’de oynanan B Grubu ilk maçında Konak Belediyespor’u 4-3,  2.maçında ise Fomget Gençlik’i 1-0 yenerek grup lideri olarak yarı finale yükseldi. Temsilcimizin yarı finaldeki rakibi bugün oynanacak B Grubu maçları sonunda belli olacak, yarı final maçı ise Perşembe günü oynanacak.

Kdz.Ereğli Belediyespor Yıldız Kız Takımı Türkiye Şampiyonası finalleri için gittiği İzmir’de yeni başarılara imza attı.

B Grubu'nda Konak Belediyespor  ve Fomget Gençlik ile eşleşen eflatun beyazlılar, ilk maçında Konak Belediyespor'u  Aleyna ,Nurdan, İrem ve Fatma'nın golleri ile 4-3 mağlup ederken grup 2.maçında da Fomget Gençlik takımını 68.dakikada Edanur Çiv'in golü ile 1-0 mağlup ederek grup lideri olarak yarı finale yükseldi.

Temsilcimizin rakibi yarınki A Grubu maçları sonunda belli olacak Horozkent, Kocaeli Harp-İş ve Giresun takımlarının mücadele ettiği A Grubu’nun 2.si temsilcimizin yarı finaldeki rakibi olacak.

Yarı final maçı Perşembe günü saat 17.30’da İzmir'de oynanacak.

 

 

Yorum Ekle