SON DAKİKA

Kullandığı madde nedeniyle fenalaştı...

Ereğli'de, kullandığı madde nedeniyle fenalaşan lise öğrencisine müdahalede bulunuldu. 23 Eylül, 2016 09:31 Güncelleme: 23 Eylül, 2016 09:31 Kullandığı madde nedeniyle fenalaştı...

Alınan bilgiye göre, Devrim Bulvarı’nda yerde yarı baygın şekilde yatan genci görenler, durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi. 
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, bir banka oturttukları genç ile konuşmaya başladı. Kimlik tespiti yapılan gencin 17 yaşındaki lise öğrencisi S.G olduğu anlaşıldı. 
Polis, sırtındaki çantasını çıkartıp zaman zaman ise saçını okşayarak sakin tutmaya çalıştığı genç, kendisinin rahat bırakılmasını istedi. 
Bir ara sızan genç, kısa süre uyuduktan sonra polis telsiz sesiyle yeniden gözlerini açtı. Polisin “bir şey mi içtin” sorusuna, “toz alkol içtim” diye cevap veren S.G, durumdan ailesinin haberdar edilmemesini istedi. Bilgi verilen 112 Acil Servis’in uzun süre olay yerine gelmemesi üzerine polis telsizinden anons yaptı. 
Ambulans beklendiği sırada ise ayık tutulmaya çalışan gencin anne, baba ve diğer yakınlarına ulaşılmaya çalışıldı. Yaklaşık 20 dakika sonra gelen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan S.G’yı neyin o hale getirdiği, hastanede yapılacak tetkikin ardından belli olacak. 
  

 

Yorum Ekle