SON DAKİKA

Mahalle muhtarları ile dayanışma yemeği...

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, 19 mahalle muhtarı ile yemekte bir araya geldi. 22 Ekim, 2016 11:50 Güncelleme: 22 Ekim, 2016 11:50 Mahalle muhtarları ile dayanışma yemeği...

  Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, 19 mahalle muhtarı ile yemekte bir araya geldi. Dün akşam Alaborina Restaurant’da düzenlenen dayanışma yemeğine; Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Yemek öncesi konuşma yapan Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e; sıkıntılarını çözme noktasında kendilerine her zaman yardımcı olmaya çalıştığını ve Başkan Akdemir’in muhtarların koşulsuz yanında olduğunu ifade etti. Nas, iki yıldır kutlanan Muhtarlar Günü nedeniyle vermiş olduğu dayanışma yemeği vesilesi ile tüm muhtarları, meclis üyelerini ve daire müdürlerini bir arada toplamasından dolayı Başkan Akdemir’e teşekkür etti. Muhtarlık görevinin onurlu ve aynı zamanda zor bir görev olduğunu dile getiren Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas; belediye ve vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüklerini söyledi.

   Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü bir kez daha kutladığını belirterek, konuşmasında şu görüşlerine yer verdi: “Öncelikle nazik davetimizi kırmadığınız ve aramızda bulunduğunuz için çok mutluyum. 19 Ekim’de dayanışma yemeğimizde bir araya gelmeyi düşünmüştüm ama Şerafettin Nas Başkanımız Ankara’da toplantıdaydı. Onsuz olmazdı. Bu nedenle bir gün sonra bir araya geldik. Muhtarlık çok özel bir görevdir. Vatandaşlarımız ile bire bir görüşür, sıkıntıları bizlere aktarır. Bu nedenle halkımız ile aramızda köprü görevi görmektedir. 19 mahallemiz var. Hepsinin ayrı ayrı sorunları mevcut.. Her zaman söylediğim gibi, mahallelerimizde yer alan sorunlarımızı aciliyet sırasına göre yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda bize destek olduğunuz için de size ayrıca teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz böyle devam ettiği sürece, halkımıza hizmetlerimiz daha kuvvetli şekilde devam edecektir. Muhalefetiyle, hep beraber Zonguldak için bir araya gelmeliyiz.  Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

   Konuşmaların ardından, Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e vermiş olduğu desteklerden ötürü günün anısına, madenci heykeli armağan ederken, mahalle muhtarları 18 Ekim’de 68’inci yaşgünü kutlayan Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e sürpriz doğum günü pastası kestiler.

         

Yorum Ekle