SON DAKİKA

Mahalle Muhtarlarından Başkan Akdemir’e ziyaret

Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin ve İncivez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cevher, önceki gün yapmış oldukları Ankara ziyaretlerini değerlendirmek üzere, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. 29 Ağustos, 2016 16:15 Güncelleme: 29 Ağustos, 2016 16:15 Mahalle Muhtarlarından Başkan Akdemir’e ziyaret

  Ziyarette konuşma yapan Çınartepe Mahalle Muhtarı Okan Girgin: “TBMM’ye giderek, AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı ziyaret ettik. Şehrimizde yaşamış olduğumuz sıkıntılarımızı dile getirdik. Öncelikle İncivez Mahallesi’nde bulunan TTK’ya ait eski havalandırmanın, Aile Hekimliği ve Kültür Merkezi olarak mahallemize kazandırmak için taleplerimizi ilettik. Sayın Vekilimiz, bizleri dinleyerek, Enerji Bakan Yardımcısı Ali Rıza Bey’e, daha sonra Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Bey ile görüştürdü. Kendileri sıkıntımız ile ilgileneceklerini ve bu işin çözüm yolunda her türlü destekte bulunacaklarını ifade ettiler. Özelikle BEܒnin İncivez Mahallesi’nde olmasının büyük bir potansiyel oluşturduğunu ve birkaç sene içinde buranın altmiş bin kişiye hizmet vereceğini ve bu projenin de mutlaka hayata geçirilmesi için mücadele vereceklerini söylediler. Karayolları ile yaşadığımız sorunlar olsun, Üzülmez’de yapılacak TOKİ çalışmalarının son durumundan da bahsettik. Ayrıca, TOKİ’nin yapım ihalesinin 31 Ağustos 2016’da yapılacağını öğrendik. Üzülmez Sanayisi’nde yapılacak olan TOKİ’nin yapacağı mesleki okul projesinin ve protokolünün tamamlandığını ve TOKİ Başkanına sunulacağını, protokol imzasının da önümüzdeki hafta içerisinde yapılacağını öğrendik.

  Bu görüşmelerimizi Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Muharrem Akdemir ile paylaştık. Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir, TOKİ ve İncivez’deki havalandırma projesi için bizlere teşekkür etti. Çalışmaların takipçisi olacağını ifade etti.” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Ekle