SON DAKİKA

Yalman maça davet etti

Zonguldak Süper Amatör Küme’de 2016-2017 sezonu yarın yapılacak maçlarla başlıyor. Süper Amatör Küme’de mücadele eden Kepez Çaylıoğlu Spor Kulübü Başkanı Zafer Yalman tüm sporseverleri yarın saat 15.00’de Bayatspor ile oynayacakları maça davet ederken, 2016-2017 sezonunun dostluk havasında geçmesini istedi. 23 Eylül, 2016 19:05 Güncelleme: 23 Eylül, 2016 19:05 Yalman maça davet etti

Kepez Çaylıoğlu Spor Kulübü Başkanı Zafer Yalman, 2016-2017 sezonu Süper Amatör Küme Zonguldak grubu ilk maçını yarın saat 15.00’de Bayçayırı Stadı’nda Bayat Spor ile yapacakları açıkladı. Bu maç ile birlikte sezon açılışını yapacaklarını belirten Başkan Yalman, hedeflerinin şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek olduğunu söyledi.

Tüm sporseverleri yarın Bayatspor ile oynayacakları karşılaşmaya davet eden Yalman “Zonguldak Süper Amatör Küme’de 2016-2017 futbol sezonunu açıyoruz. Kepez Çaylıoğlu Spor Kulübü olarak teknik heyetimiz ve futbolcularımız son hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz sezon takımımızda yer alan futbolcularımıza yeni takviyeler yaptık ve güzel bir takım oluşturduk. Ayrıca yönetim kurulumuzda da ilçemizde değişik kurum ve kuruluşlarda görev yapan arkadaşlarımız var. Yönetimimiz de gayet uyumlu. Amacımız bu sezon elbette şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek ama her şeyden önemlisi bizim için dostluğun kazanması. Ereğli futbol da başarıya aç bir ilçemiz. Biz bu başarıyı ilçemizde birlik ve beraberliği sağlayarak yakalamak istiyoruz. Biz birlik içerisinde olduğumuz zaman başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Buna yürekten inanıyorum. Ereğli’de bir futbol takımı mutlaka 3. Lig yada 2. Lig’de olmalı. Bunu sadece Kepez Çaylıoğlu spor için söylemiyorum. Bu Ereğli Belediyesi spor olabilir, Bayat olabilir, Akın spor olabilir. Hiç önemli değil. Yeter ki bir takımımız profesyonel ligde olsun. Amaçlarımızdan bir tanesi de bunu sağlamak. Ben bu vesile ile tüm sporseverlerimizi yarın yani 24 Eylül 2016 cumartesi günü Beyçayırı Stadı’nda saat 15.00’de oynayacağımız karşılaşmaya davet ediyorum. 2016-2017 futbol sezonunun tüm Zonguldak ve Ereğli spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Süper Amatör Küme Zonguldak gurubunda mücadele edecek olan tüm takımlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Yalman maç öncesi saat 14.00’de Beyçayırı stadında kurban kesip sezon açılışını yapacaklarını ifade etti.

Yorum Ekle