SON DAKİKA

Yayalar düşme tehlikesi yaşıyor...

Yayalar düşme tehlikesi yaşıyor... 24 Eylül, 2016 18:32 Güncelleme: 24 Eylül, 2016 18:32 Yayalar düşme tehlikesi yaşıyor...

Ereğli’de görme engelliler için kaldırıma konan yürüme yolunda ki deforme olan sarı renkli bantlar yayaların düşmesine neden oluyor. 

Ereğli'de yeniden düzenlenen yaya kaldırımlarına görme engelliler için konan sarı renkli yürüme yolunda ki deformasyon yayaların zor anlar yaşamasına neden oluyor. Özellikle çarşı merkezi Devrim bulvarında yayaların en çok kullandığı kaldırımlarda uçları kalkan sarı renkli bantlar, yayaların takılıp sendelemesine neden oluyor. Konuyla ilgili olarak haber merkezimize ulaşan vatandaşlar sorunun giderilmesi için yetkililerden yarım beklediklerini iletirken " Sarı renkli yürüme bantları eskimiş ve özelliklerini kaybetmiş. Bunların bir an önce değişmesi gerekiyor. Özelikle yaşlı teyzeler ve amcalar bunlara takılıp düşme tehlikesi yaşıyor. Bazıları da düşmekten kurtulamıyor. Yetkililerin bir an önce bu sarı renkli yürüme bantlarını değiştirmesini istiyoruz" dediler. 

Yorum Ekle