SON DAKİKA

Aracını tamirden almaya gitti, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı

Aracını tamirden almaya gitti, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. 30 Ağustos, 2024 13:48 Güncelleme: 30 Ağustos, 2024 13:49

Karadeniz Ereğli ilçesinde aracını tamirden almaya giden Ferdi K. kinliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. 

Olay ilçeye bağlı Kışla Mahallesi Kışla Sanayi sitesinde meydana geldi. İddiaya göre Kışla sanayi sitesinde tamirdeki aracını almak için gelen Ferdi K., kimliği belirsiz iki kişinin saldırısına uğradı. Olay yerinden kaçmak isteyen Ferdi K. yı aracı ile takip eden zanlı, Ferdi K. ya araba ile çarptıktan sonra yanında ki arkadaşı ile darp etmeye başladı. Dakikalarca darp edilen Ferdi K. çevredekilerin yardımına koşmasına rağmen darp edildi. Ferdi K. nın fotoğrafını çeken iki zanlı daha sonra geldikleri araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Olayda darp edilen Ferdi K. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 

ZANLI KISA SÜREDE YAKALANDI…

Yaşanan olayın ardından araştırma başlatan İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri, Ferdi K. nın şikâyetçi olduğu Selçuk D. yi gözaltına aldı. Selçuk D. nin emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi. 

OLAY ANI KAMEALARA YANSIDI…

Yaşanan olay güvenlik kamerasında yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde Ferdi K. nın aracın çarpması ile birlikte yere düştüğü ve araçtan inen şahısla koşarak gelen şahsın yerdeki Ferdi K. yı defalarca darp ettikleri, daha sonra fotoğrafını çektikten sonra araca binerek uzaklaştıkları ve olay yerine gelen 112 ekiplerinin Ferdi K. ya müdahale ettikleri görülüyor.

Yorum Ekle