SON DAKİKA

Cumhuriyet Savcısı, Belediye Başkanı için siyasi yasak istedi..

Cumhuriyet Savcısı, Belediye Başkanı için siyasi yasak istedi.. 07 Mayıs, 2024 17:16 Güncelleme: 07 Mayıs, 2024 17:24 Cumhuriyet Savcısı, Belediye Başkanı için siyasi yasak istedi..

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın personeline cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılandığı dava bugün görüldü.

Belediye çalışanı Duygu K.’yı taciz ettiği iddiasıyla Kdz. Ereğli 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş için Cumhuriyet Savcısı siyasi yasak istedi.

Bu gün Kdz. Ereğli 5. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılamaya Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş katıldı. Yapılan yargılamada Cumhuriyet Savcısı, Başkan Demirtaş’ın ‘Cinsel saldırı, cinsel taciz, basit sarkıntılık suçlarının kamuda gerçekleşmesi nedeniyle TCK’nın 53. Maddesine göre 4 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasına ve siyasi yasaklama istediği, 28 Mayıs 2024 tarihinde ise karar duruşması yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar
K
KAMİLE KAYAKAÇAN1 hafta önce

Aslında savcılık yalancı, dedikoducu ve iftira atanlar için hapis cezası vermeli ki bir kişiye yapmaya çalıştıklarını bir başkalarına yapamasınlar. Kendini bilmeyenler iyiliğin zıttını yapmaya çalışırken arada ALLAH olduğunu düşünmeli ki yaptıklarını Allah yanında bırakmaz. Iftira atan her zaman zarardadır. ALLAH EN DOĞRUSUNU BİLİR. ÇÜNKÜ HER SEYŞEYİ GÖREN VE BİLENDİR.

Yorum Ekle