SON DAKİKA

ERDEMİR TEKNİKERLER DERNEĞİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Teknikerler Derneği’ne (TEKDER) teşekkür plaketi verildiği bildirildi. 15 Nisan, 2015 09:20 Güncelleme: 15 Nisan, 2015 09:20 ERDEMİR TEKNİKERLER DERNEĞİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, sürdürülen “Geleceğe katkı Düşüncemiz” projesi kapsamında, geçtiğimiz ay Alaplı İlçesi’ndeki Ahmet Zeki Atalay İlk ve Orta Okul’ne projeksiyon cihazı katkıda bulunulmuştu.

Bunun üzerine Okul Müdürü Murat Asma’nın daveti üzerine, TEKDER Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Çaylı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Ulaş Köse, Koray Yıldız ve Aytaç Ayyılmaz ile birlikte Ahmet Zeki Atalay İlk ve Orta Okulu’na ziyarette bulundu.

Çaylı, ziyarette yaptığı konuşmada, dernek olarak ilçedeki okullara imkanlar dahilinde katkıda bunduklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Derneğimiz olarak üyelerimiz adına bölgemizde eğitim faaliyeti gösteren çeşitli kurumlara dernek imkanlarımız doğrultusunda muhtelif katkılarda bulunuyoruz. Su sefer de okulunuzdaki ihtiyaç olan projeksiyon cihazını temin ettik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi bir ortamda eğitim görmelerine katkıda bulunmak bizi onurlandırıyor ve gururlandırıyor."

Okul Müdürü Asma da, ihtiyaç duydukları cihazı temin etmelerinden dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür ederken, Teşekkür Plaketi’ni de Çaylı’ya takdim etti.

Yorum Ekle