SON DAKİKA

Ereğli'de Danişmentli Köyü turnuvayı şampiyon olarak tamamladı...

Kdz Ereğli Çayırlı Köyü Gençleri Dayanışma Derneği tarafından Çayırlı Köyü Futbol Sahasında düzenlenen futbol turnuvasını; finalde rakibi İmranlar Köyü'nü 2-1 mağlup etmeyi başaran Danişmentli Köyü şampiyon olarak tamamladı. 19 Temmuz, 2023 07:46 Güncelleme: 19 Temmuz, 2023 07:46 Ereğli'de Danişmentli Köyü turnuvayı şampiyon olarak tamamladı...

Kdz Ereğli Çayırlı Köyü Gençleri Dayanışma Derneği tarafından Çayırlı Köyü Futbol Sahasında düzenlenen futbol turnuvasını; finalde rakibi İmranlar Köyü'nü 2-1 mağlup etmeyi başaran Danişmentli Köyü şampiyon olarak tamamladı.

8 köy takımının katıldığı turnuva 25 Haziran'da başladı ve 16 Temmuz'da sona erdi. Turnuva şampiyonu Danişmentli köyüne Şampiyonluk kupasını Kdz Ereğli Eski Belediye Başkanı Murat Sesli verirken, turnuvayı ikinci sırada tamamlayan İmranlar köyüne ise kupasını Kızılcaköy Karakol Komutanı Turgay Demir takdim ettti.

Final maçından önce aralarında Kdz Ereğli'nin sevilen doktorlarından Recep Erdoğan başta olmak üzere, Zonguldak Süs Tavukları Dernek Başkanı Hasan Gültekin, Çayırlı Köyü muhtarı Ercan Aydın ve futbola emeği geçmiş veteranların da yer aldığı iki takım dostluk maçı oynadı. Turnuvayı düzenleyen Kdz Ereğli Çayırlı Köyü Gençleri Dayanışma Dernek Başkanı Engin Uysal yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Gençlerin isteğiyle bayram turnuvası yapmaya karar verdik. Köyümüzde sürekli olarak düzenlenen ama son yıllarda çeşitli sebeplerden dolayı düzenlenemeyen turnuvayı başarıyla tamamladığımız için çok mutluyuz.

Turnuvaya katılan Çayırlı, İmranlar, Yunuslu, Osmanlar, Çatalçam, Dedeler,Danişmentli ve Hamzafakıhlı köylerine teşekkür ediyorum. Bugün buraya gelip bizleri yalnız bırakmayan başta köy muhtarımız Ercan Aydın'a, Kızılcaköy Karakol Komutanımıza, eski belediye başkanımız Murat Sesli'ye, futbol dostu ve aşığı doktorumuz Recep Erdoğan'a ve adı şu an aklıma gelmeyen turnuvada emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. "

Yorum Ekle