SON DAKİKA

EREĞLİ FENERBAHÇE TARAFTAR DERNEĞİ KADINLARI UNUTMADI

Kdz.Ereğli Fenerbahçe Taraftar Derneği ,8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle , karanfil dağıttı. 08 Mart, 2014 20:03 Güncelleme: 08 Mart, 2014 20:03 EREĞLİ FENERBAHÇE TARAFTAR DERNEĞİ KADINLARI UNUTMADI

Kdz.Ereğli Fenerbahçe Taraftar Derneği ,8 Mart Dünya kadınlar günü münasebetiyle , karanfil dağıttı.

Kdz.Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Aşkın Peker, Başkan Yardımcısı Eyüp Azgın ve Yönetim Kurulu üyeleri Ereylin Avm ve Aycity Avm'de,bulunan tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı ve karanfil verdi.

Kadınların sevgi ve saygıyı her zaman hak ettiğini belirten, Dernek Başkanı Niyazi Aşkın Peker, Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır,yaşam içindeki tüm destekleri ve başarılarıyla bütünlüğümüzü sağlayan kadınlarımızın varlığı önemli. Hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimiz için önemli rol oynamaktadırlar. Hayatın ağır şartları altında, anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınlar; hayatın mimarları olarak en büyük saygıyı ve övgüyü hak etmektedirler.

Ereylin AVM ve Ay City AVM' de ki bayanları ziyaret etmek ve böyle bir günde onları unutmadığımızı göstermek istedik. Kdz.Ereğli Fenerbahçe Taraftar Derneği olarak, Peygamberimiz HZ.Muhammed Sallallahu Aleyhi ve Sellem'in  "Cennet annelerin ayakları altındadır" sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının ve derneğimizde bulunan bayan üyelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlar, tüm kadınların sağlıklı ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini dileriz" dedi.

Yorum Ekle