SON DAKİKA

İnternette aşık oldu, dünya evine girdi..

İnternette aşık oldu, dünya evine girdi.. 19 Ağustos, 2025 20:08 Güncelleme: 19 Ağustos, 2025 20:08 İnternette aşık oldu, dünya evine girdi..

Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşayan Tuana Nur Yıldız, eğitim için internetten tanıştığı Kyungsu Kang ile dünya evine girdi.

İlçeye bağlı Kırmacı Mahallesinde yaşayan İngiliz dili ve edebiyatı mezunu Tuana Nur Yıldız (23), Kore eğitimi için internet üzerinden ders alırken tanıştığı Kyungsu Kang’a (25) gönlünü kaptırdı. İsteme ne Nişan merasiminin yapıldığı genç çiftin düğünü ise 19 Ağustos 2025 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda gerçekleştirildi. 

Müslüman olan Kyungsu Kang, nikah merasimi öncesinde kameralara eşini çok sevdiğini söyledi. Tuana Nur Yıldız ise dil  öğrenmek amacıyla internette tanıştıklarını ve eşinin Türkiye’ye geliş amacının kendisi ile tanışmak olduğunu ifade etti.

Genç çiftin nikah merasimi sonrasında davetliler bu mutluluğa alkışları ile eşlik etti.

Tuana Nur Yıldız , Kyungsu Kang çiftinin kısa süre sonra Güney Kore Seul’e gidecekleri öğrenildi.

Yorum Ekle