SON DAKİKA

Jandarma yakaladı mahkeme tutukladı

Ereğli’ye bağlı Ormanlı beldesinde yaşlı adamın evine girerek para çaldıkları iddiası ile gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. 31 Ocak, 2017 08:50 Güncelleme: 31 Ocak, 2017 08:50 Jandarma yakaladı mahkeme tutukladı

Olay ilçeye bağlı Ormanlı Beldesi Sinitli mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Sinitli köyünde tek başına yaşadığı öğrenilen Mehmet Bektaş'ın evine giren Volkan B.(19) Ç. B. (17) ve Emre E.(22) , kapıyı uzun süre çaldıktan sonra yaşlı adamın kapıyı açmaması üzerine balkondan eve girdi. Parmak izleri çıkmaması için montlarının kullanan zanlılar evde uyuyan Mehmet Bektaş'ın montunun cebinde ki emekli maaşı olan bin 500 lirayı alarak kaçtıkları öğrenildi. Olay yerinde yapılan incelemede şahısları ayakkabı izinden bulan Jandarma ekipleri, zanlıların parayla birlikte şehir dışına çıkacakları bilgisini alması üzerine yaptıkları operasyonla Volkan B. ve Ç. B. yi yakaladı. Zanlılar ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarıldı.

Zanlılar  Volkan B. ve Ç. B. olayı itiraf ederken, karakolda ifadeleri tamamlanmasının ardından mahkemey çıkarıldılar. Mahkemede Volkan B. Ve Ç.B.  olayı itiraf ederek, tutuklandılar. Zanlılar cezaevine gönderildi.

Olaya karışan 3. Kişi Emre E’nin aranmasına devam ediliyor.

Yorum Ekle