SON DAKİKA

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin yaz etkinlikleri ilgi görüyor...

Kdz. Ereğli Belediyesi yaz etkinlikleri hız kesmedi. Hafta sonunda tarihi yerler gezisi, Akkuyu Kadın El İşi Pazarı’nda Nevzat Göl ve Gönül Dostları konseri, Düren Kent Parkı Süs Havuzu’nda Barış Çağlayan ve Grup Yankı konseri düzenlendi. 16 Temmuz, 2024 13:31 Güncelleme: 16 Temmuz, 2024 13:31 Kdz. Ereğli Belediyesi’nin yaz etkinlikleri ilgi görüyor...

Kdz. Ereğli Belediyesi, yaz etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. 

Cumartesi erken saatlerde başlayan etkinliklerde; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Tarihi Yerler Gezisi turu düzenlendi. Ziyaretçiler  hep birlikte Gazi Alemdar Gemi Müzesi, İnönü Parkı, Oyuncak Müzesi, Cehennemağzı Mağaraları, Kaletepe, Kdz. Ereğli Belediyesi Kent Müzesi ve Tarihi Akkuyu Meydanı’nı gezme fırsatı buldular.

Aynı gün öğleden sonra   Kdz.Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Akarca Mahalle Muhtarlığı katkılarıyla Akkuyu Kadın El İşi Pazarında destek amaçlı  Nevzat Göl ve Gönül Dostları’nın konseri vardı. Göl ve gönül dostları seslendirdikleri eserlerle keyifli dakikalar yaşattı.

Düren Kent Parkında Cumartesi akşamı Barış Çağlayan, Pazar akşamı ise Grup Yankı’nın konseri halkın yoğun ilgisini gördü. Havuz başında yerli genç sanatçıların birbirinden güzel şarkılarıyla eğlenen vatandaşlar, zaman zaman tempo tutarak şarkılara eşlik ettiler.

Yaz Etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu ise ofis yolundaki Düren Kent Parkı’nda yer alan sahnede; Cuma akşamı  2. Sokakta Piyano Etkinliği, Cumartesi akşamı ise Servet Öztürk Stand-up, MK Dans Akademi ile Dans Gösterisi ve AVE Rap Konseri, Pazar akşamı ise Yağmur Okur konseri gerçekleşecek.


 

Yorumlar
Ç
Çilek Kentli1 ay önce

Ne kadar ilgi gördüğü tartışılır tabi... :)

Yorum Ekle