SON DAKİKA

LAFARGE DEĞİRMEN YATIRIMI PROJESİ TAMAMLANDI

Lafarge Ereğli Çimento Fabrikası, Değirmen Mantosu ve Dişlisi Revizyonu yatırımını mart ayı başında tamamladı ve fabrika tam kapasite çimento üretimine başladı. 03 Nisan, 2014 15:59 Güncelleme: 03 Nisan, 2014 15:59 LAFARGE DEĞİRMEN YATIRIMI PROJESİ TAMAMLANDI

Ereğli'de kurulu, Lafarge Ereğli Çimento’da revizyon çalışmasının tamamlandığı bildirildi.
Şirket Genel Müdürü Merter Gencer, Keleşler Park Otel’de düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, yapılan yatırımların ardından fabrikada üretimin tam kapasite ile çalışmaya başladığını söyledi.
Revizyon çalışmalarının toplam 3 milyon 80 bin liraya mal olduğunu anlatan Gencer, şöyle dedi:
“Yapılan çalışmada çimentonun öğütme işlemini yapan değirmenin iki ana parçası yenilendi. Şubat ayının ilk haftasında başlayan montaj işi 30 gün sürdü ve Lafarge Ereğli Çimento çalışanlarının uluslararası tecrübesi, özverili çalışmasıyla proje zamanlandığı tarihte bitti. 30-40 yıl daha hizmet edecek olan Değirmen yatırımı ile Lafarge’ın bölgeye katkısı uzun yıllar devam edecek.”

“LAFARGE İŞ ORTAĞIM”
Gencer, Lafarge Ereğli Çimento olarak ürünlerini kullanan ve dağıtımını sağlayan direk ve
dolaylı iş ortakları ile “LaFarge İş Ortağım” adı altında etkin bir iletişim kurmayı hedeflediklerini belirterek, “İş ortaklarımızın ilk akla gelenleri usta ve kalfalar, beton
uygulayıcıları, bayilerimiz, müteahitler, resmi kuruluşlarda denetim görevi yapanlar ve tabii ki nihai tüketicilerimizdir. Lafarge İş Ortağım ile tüm paydaşlarımız ile sürekli ve kuvvetli bağlar kurmayı hedefliyoruz” dedi.
La Farge Ereğli Çimento Genel Müdürü Mertar Gencer, şirketin, sektöründeki firmalara öncülük etmeye devam ettiğini, bu kapsamda 8 Nisan’da yapı denetim sektöründe çalışanlara yönelik “Beton Semineri” düzenleneceklerini kaydetti.


Yorum Ekle