SON DAKİKA

Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. 08 Mayıs, 2024 05:01 Güncelleme: 08 Mayıs, 2024 05:01 Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Olay, Gülüç Çengel Mahallesi Sahil Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Görsel Ö. (17) idaresindeki 67 ADL 687 plakalı motosiklet sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu, O.G. idaresindeki BW15E10VX plakalı yabancı araca çarparak altına girdi. Aracın altında kalan yaralı motosiklet sürücüsü Görsel Ö. (17) için sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsü Görsel Ö. (17)’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Görsel Ö. (17)’nün durumunun ağır olduğu Zonguldak Bülent Ecevit hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Otomobil sürücüsü O.G. ifadesi alınmak üzere Merkez karakoluna götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
S
Seda1 hafta önce

17 yaşındaki çocuğun trafikte motosikletle ne işi var ehliyet yaşının 25 olmasi lazim lutfen bunlara biçare bulalim ki her gün yediyirmidort kaza ölüm haberi duymayalim hem emniyet hemde hastane doktorları meşgul etmeyelim trafikte bunlar gibi çok var motosikletleri trafikten uzaklastirirsak iyi olur

Yorum Ekle