SON DAKİKA

ROMACTED FAZ II TOPLANTISI ANKARA YAPILDI

ROMACTED FAZ II TOPLANTISI ANKARA YAPILDI 30 Nisan, 2024 08:26 Güncelleme: 30 Nisan, 2024 08:27 ROMACTED FAZ II TOPLANTISI ANKARA YAPILDI

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin paydaşı olduğu "ROMACTED - Faz II - Yerel düzeyde iyi yönetişim uygulamalarının yaygınlaştırılması ve Roman vatandaşların güçlendirilmesinin desteklenmesi" Avrupa Birliği - Avrupa Konseyi Ortak Programı Danışma Grubu ve Roman Entegrasyonu - Faz III Sunumu toplantısı Ankara’da yapıldı.

2 ayrı oturum halinde yapılan toplantıya Kdz. Ereğli Belediyesi’nden Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Romacted Proje Koordinatörü Halime Çetin, Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halk Oyunları Eğitim Uzmanı Cemil Soydan katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından, Romacted Faz II kapsamında Moderatör Clara Sanches Pastor ve Moderatör Ana Oprısan, soru cevap şeklinde 10 Belediyenin yapılan çalışmalar ve deneyim paylaşımı sunuldu. Görüşmelerde saha çalışmaları, yaşanan sorunlar, fırsatlar, ilerleme yolları ve yazılan projeler kapsamında yapılacak faaliyetler görüşüldü.

Yorum Ekle