SON DAKİKA

Son 48 Saatte yaşanan trafik kazaları...

Son 48 Saatte yaşanan trafik kazaları... 16 Eylül, 2024 08:22 Güncelleme: 16 Eylül, 2024 08:30 Son 48 Saatte yaşanan trafik kazaları...

Zonguldak Ereğli karayolunda meydana gelen kazada iki kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Kaza Zonguldak Ereğli karayolu soğanlı rampasında meydana geldi.iddiaya göre Zonguldak istikametinden Ereğli istikametine giden otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü ve yolcusunun yaralandığı öğrenilirken, yaralı sürücü ve yolcusu sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. 

Kaza Orhanlar Mahallesi Bozahane kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Gamze A. idaresindeki 67 ADR 990 plakalı motosiklet ile İbrahim E. idaresindeki 67 LV 098 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Gamze A. ile motosiklette yolcu olarak bulunan Eda. E. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Özel Anadolu hastanesine kaldırıldı. Sürücü İbrahim E. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaralıların tedavisine başlanırken, Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


Karadeniz Ereğli ilçesinde otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şans eseri yaralanan olmadı. 

Olay, ilçeye bağlı Gülüç Örencik Belediye sosyal tesisleri önü kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, C.Y. idaresindeki 67 TY 392 plakalı otobüs sürücüsü, M.Ç. idaresindeki 67 ADD 964 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil hurdaya dönerken, şans eseri kazada yaralanan olmadığı öğrenildi. Polis ekiplerinin yaptıkları incelemelerin ardından otomobil çekici ile otoparka kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Karadeniz Ereğli ilçesinde elektirikli scoter ile sahilde gezen genç yaya kadına çarptı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı yaya kadın hastaneye kaldırıldı.

Olay, ilçeye bağlı Müftü mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, E.Y. idaresindeki elektrikli scoter, sahilde seyir halinde iken önüne çıkan yaya C.K.’ ya çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan yaya C.K. için sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadını Özel Echomar hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaya kadının hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.




Yorum Ekle